BENVINGUTS A E-TECH RACING

Som un equip format per 40 estudiants de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE), escola ubicada dins del nou Campus Diagonal-Besòs de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) que ha substituit a l'Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica Industrial de Barcelona (EUETIB).


La nostra comesa és desenvolupar un monoplaça elèctric d'altes prestacions per competir en diferents proves del certamen Formula Student, començant sempre per la més propera: la Formula Student Spain, que se celebra en el Circuit de Catalunya.


Malgrat el fet competitiu, la missió d'aquest projecte és desenvolupar les habilitats personals dels estudiants dins d'un context de màxima exigència i establir forts vincles amb empreses punteres del sector per obtenir així professionals versàtils que tinguin una inserció laboral ràpida i exitosa.


Tot això seguint uns valors que creiem positius per a la societat en general, tals com la disciplina, la il·lusió, l'esforç, la humilitat, la generositat i, sobretot, la PASSIÓ.

VISITA EL NOSTRE BLOG!

ELS NOSTRES PATROCINADORS


Aquest projecte no seria possible si no fos per totes les persones, empreses i entitats que creuen en nosaltres. Gràcies a elles som capaços de materialitzar les nostres idees y els nostres somnis.

PRINCIPAL

PLATINUM

GOLD


SOFTWARE


SILVER


BRONZE


COLLABORATION

INSTITUTION

Ir arriba

NECESITES PARLAR AMB NOSALTRES?