E-VA , la vida.

EV-A és el nostre tercer disseny, el nostre segon monoplaça totalment funcional i el nostre primer monoplaça que va competir en les proves dinàmiques de la Formula Student Spain.


Després del feedback obtingut en l'edició del 2015, per la Formula Student 2016 es va plantejar un disseny totalment nou amb dos objectius principals, la reducció del pes i la millora de la fiabilitat, especialment en la part electrònica.


Gràcies a la participació de més de 100 empreses, vam ser capaços de construir el monoplaça i presentar-ho en el Moll de la Fusta de Barcelona, en el Barcelona Motordays:

Després de la presentació, l'equip va dedicar dos mesos al testeig del monoplaça, paral·lelament a la preparació de les proves estàtiques, Business, Cost i Design.

I finalment, la competició. L'equip va destacar amb la seva 8ª plaça en les prova del Bussines Plan. A nivell dinàmic, l'equip va haver de lluitar amb problemes en el battery pack durant els primers dies de competició. No obstant això, es van poder resoldre per competir en l'Autocross i la Endurance a màxim rendiment.

FOTOGALERIA

Ir arriba

¿NECESITAS HABLAR CON NOSOTROS?